Home Blog Blog Zbavte se strachu z realitní kanceláře!

Zbavte se strachu z realitní kanceláře!

Stejně jako je dobrý lékař a špatný lékař, dobrá cukrářka a špatná cukrářka, dobrý advokát a špatný advokát, tak je i dobrý a špatný realitní makléř. Ale VY jste na koni!

Využijte příležitosti, kterou můžete mít. VY jste objednavatelem služeb a VY si vyberete, kdo pro VÁS bude pracovat. Probuďte v sobě ředitele Vaší nemovitosti a uspořádejte výběrové řízení.

Pokud dnes zadáte inzerát na internet, okamžitě se na Vás vrhne téměř 2 500 realitek v ČR. Začnete být znechuceni realitním trhem a realitní makléř pro Vás bude sprosté slovo.
Pojďme dělat věci jinak!

  1. Sepište si požadavky, které chcete, aby měl Váš osobní realitní makléř. Co by měl nabízet za služby, jaké máte speciální požadavky, preferujete ženu nebo muže atd.
  2. Vytipujte si cca 5 realitních kanceláří, které Vám jsou sympatické. Projděte si jejich služby, rozhodněte se mezi kvantitou a kvalitou a nechte si doporučit ty nejlepší z kanceláře. Dobrým vodítkem může být i členství v Realitní komoře ČR.
  3. Uspořádejte výběrové řízení! Nechte si odprezentovat služby, certifikáty, originalitu, něco navíc, proč byste měli prodat dům přes dotyčného makléře. Nechte si materiály k prostudování.
  4. Vyberte si toho, který je nejblíže Vaším požadavkům. Toho, který byl nejlepší pro VÁS.
  5. Přestaňte se bát, čtěte smlouvy a ověřujte svůj výběr.

O realitních makléřích panuje spousty předsudků, ale většina se snaží dostat tuto práci na vyšší úroveň a změnit to špatné povědomí. Nechtějí Vás připravit o nemovitost, obrat Vás o závratné částky nebo na Vás připravit podfuk.

Věřte, že nemusíte mít strach a vyberete si toho DOBRÉHO realitního makléře.