Home Blog Blog

Blog

Ošetření dřevěné fasády, ano či ne?

Dřevěné obklady jsou oblíbeným prvkem posledních let. Jak se o ně správně starat?

přečíst celé
Rigips Trophy 2024

Vyhráli jsme jednu z nejprestižnějších soutěží v kategorii Dřevostavby!

přečíst celé
Znáte technologii suché podlahy?

Dříve jsme pokládali beton a čekali několik dní, než jsme na něj mohli stoupnout, dnes nám díky nové technologii stačí 24 hodin.

přečíst celé
Jak prověřit stavební pozemek

Je to ten pravý? Dnes není řeč o žádném romantickém příběhu, ale o pozemku aneb pár rad, jak zjistit, že se jedná o parcelu vhodnou ke stavbě vašeho vysněného domu.

přečíst celé
Volná pracovní pozice účetní

Do našeho týmu hledáme účetní, která zajistí celkovou účetní agendu firmy. Pokud máte nadšení pro organizaci, jste komunikativní, dbáte na přesnost a chcete pracovat v přátelském prostředí, jste na správném místě!

přečíst celé
Dotovaná hypotéka

Díky programu Dotovaná hypotéka umíme zajistit úrokovou sazbu 2,59 % p.a. s fixací na 3 roky.

přečíst celé
Den otevřených dveří v Benešově

Hledáte rodinné bydlení? Útulný domek, kam se vleze celá vaše rodina? Tak to jste tady správně.

přečíst celé
Den otevřených dveří v Letohradě

Výstavba 7 rodinných domů je u konce a my jsme rádi, že jste u toho byli s námi. Prohlédněte si fotodokumentaci ze dne otevřených dveří. 

přečíst celé
Co všechno s námi zvládnete?

„Raději si pořiď lego!" Rada, kterou pravděpodobně dostanete od známých, když jim svěříte svůj záměr postavit si vlastní dům. Ale musí tomu tak být?

přečíst celé
Mýty o dřevostavbách

"Napadají dřevostavby plísně? Je pravda, že domy nemají dlouhou životnost?" Jedno velké NE. Kde je tedy pravda a jak to ve skutečnosti je?

přečíst celé
Horský apartmán jako nová chata

V minulosti se v našich zemích stalo populární chataření a chalupaření. Je to pochopitelné, jelikož v tomto čase neexistovala jiná možnost, jak utéct z města ven. Do přírody. Lidé si oblíbili své „druhé bydlení", a proto také tento fenomén chat a chalup trvá dodnes.

přečíst celé
Zbavte se strachu z realitní kanceláře!

Stejně jako je dobrý lékař a špatný lékař, dobrá cukrářka a špatná cukrářka, dobrý advokát a špatný advokát, tak je i dobrý a špatný realitní makléř. Ale VY jste na koni!

přečíst celé
Cihla je tabu, dřevo je budoucnost

Nové a moderní bydlení je v dnešní době synonymem pro nízkoenergetické dřevostavby. Tohoto trendu se drží také kancelář paní Minářové, a proto se kromě tradiční realitní činnosti rozšířila i o developerské výstavby po celé ČR.

přečíst celé