Home Blog Blog

Blog

Dotovaná hypotéka

Díky programu Dotovaná hypotéka umíme zajistit úrokovou sazbu 2,59 % p.a. s fixací na 3 roky.

přečíst celé
Speciální podzimní nabídka

Pořiďte si úsporný dům v Letohradě za mimořádnou cenu. Jen do konce listopadu nabízíme 5 exkluzivních domů se slevou 5 %. Nepromeškejte tuto příležitost!

přečíst celé
Volná pracovní pozice asistent/ka

Do našeho týmu hledáme administrativní posilu, která zajistí hladký chod naší kanceláře. Pokud máte nadšení pro organizaci, jste komunikativní a chcete pracovat v přátelském prostředí, jste na správném místě!

přečíst celé
Den otevřených dveří v Benešově

Hledáte rodinné bydlení? Útulný domek, kam se vleze celá vaše rodina? Tak to jste tady správně.

přečíst celé
Den otevřených dveří v Letohradě

Výstavba 7 rodinných domů je u konce a my jsme rádi, že jste u toho byli s námi. Prohlédněte si fotodokumentaci ze dne otevřených dveří. 

přečíst celé
Jak prověřit stavební pozemek

Je to ten pravý? Dnes není řeč o žádném romantickém příběhu, ale o pozemku aneb pár rad, jak zjistit, že se jedná o parcelu vhodnou ke stavbě vašeho vysněného domu.

přečíst celé
Znáte technologii suché podlahy?

Dříve jsme pokládali beton a čekali několik dní, než jsme na něj mohli stoupnout, dnes nám díky nové technologii stačí 24 hodin.

přečíst celé
Co všechno s námi zvládnete?

„Raději si pořiď lego!" Rada, kterou pravděpodobně dostanete od známých, když jim svěříte svůj záměr postavit si vlastní dům. Ale musí tomu tak být?

přečíst celé
Mýty o dřevostavbách

"Napadají dřevostavby plísně? Je pravda, že domy nemají dlouhou životnost?" Jedno velké NE. Kde je tedy pravda a jak to ve skutečnosti je?

přečíst celé
Horský apartmán jako nová chata

V minulosti se v našich zemích stalo populární chataření a chalupaření. Je to pochopitelné, jelikož v tomto čase neexistovala jiná možnost, jak utéct z města ven. Do přírody. Lidé si oblíbili své „druhé bydlení", a proto také tento fenomén chat a chalup trvá dodnes.

přečíst celé
Zbavte se strachu z realitní kanceláře!

Stejně jako je dobrý lékař a špatný lékař, dobrá cukrářka a špatná cukrářka, dobrý advokát a špatný advokát, tak je i dobrý a špatný realitní makléř. Ale VY jste na koni!

přečíst celé
Cihla je tabu, dřevo je budoucnost

Nové a moderní bydlení je v dnešní době synonymem pro nízkoenergetické dřevostavby. Tohoto trendu se drží také kancelář paní Minářové, a proto se kromě tradiční realitní činnosti rozšířila i o developerské výstavby po celé ČR.

přečíst celé